У Хмільнику суд конфіскував автомобіль на потреби ЗСУ

У Хмільнику суд конфіскував автомобіль на потреби ЗСУ

На потреби Збройних Сил України Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області конфіскував автомобіль, - - повідомляють У Хмільницькому міськрайонному суді

11 квітня 2023 року Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області розглянув клопотання прокурора Хмільницької окружної прокуратури про закриття кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КК України (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу), в якому не було встановлено особу, яка вчинила кримінальне правопорушення, та спливли строки давності притягнення до кримінальної відповідальності.

З матеріалів справи вбачається, що у 2020 році невстановленими особами було змінено ідентифікаційні номери кузова автомобіля та підроблено свідоцтво про його державну реєстрацію. Оскільки на даний час строки притягнення до кримінальної відповідальності за таке правопорушення закінчилися, а відповідні особи – не встановлені, прокурор клопотав кримінальне провадження закрити на підставі п.3-1 ч.1 ст.284 КПК України.

Суд визнав доводи прокурора обґрунтованими та закрив кримінальне провадження. Водночас, відповідним чином обґрунтувавши свої мотиви, суд вирішив також передати автомобіль, який був визнаний речовим доказом, на потреби Збройних Сил України.

Ухвала суду на даний час законної сили не набрала.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВОДІЄВІ, ЯКИЙ НАПІДПИТКУ ПОКАЛІЧИВ ДІВЧАТ У ХМІЛЬНИКУ СУД ВІДМОВИВ У ПОМ‘ЯКШЕННІ ЗАПОБІЖНОГО ЗАХОДУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини