У Хмільнику родині загиблого прикордонника вручили медаль "За військову службу"

У Хмільнику родині загиблого прикордонника вручили медаль "За військову службу"

У Хмільнику вручили медаль «За військову службу» родині загиблого прикордонника. Хмільничанин, сержант Андрій Дудник загинув 12 березня 2022 року внаслідок масованогоракетного обстрілу російських окупантів на Харківщині.

Про це повідомляє Могилів-Подільський прикордонний загін.

Хмільничанин Андрій Дудник 20 років життя присвятив службі влавах Держприкордонслужби. З 2014 року мужньо боронив кордони на сході країни. А з першого дня повномасштабного вторгнення разом з побратимами стримували агресію та давали гідну відсіч ворогу. Під час ворожогоракетного обстрілу Андрій Дудник отримав численні поранення, несумісні з життям.

У Хмільнику, на батьківщині захисника, начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби генерал - майор Сергій Мул та начальник районної військової адміністрації Богдан Кузнец вручили нагороду загиблого прикордонника його сім’ї.

«Жодна відзнака і нагорода не повернуть близьких та найдорожчих, але нехай вона стане свідченням відваги, мужності та самопожертви Героя. Нашим завданням є зробити усе, що в наших силах, щоб ніхто не був забутим, а ім'я кожного Героя залишалося у пам'яті прийдешніх поколінь. Ми всі - одна велика прикордонна родина, і Ви завжди можете розраховувати на нас», - звернувся до родини загиблого очільник Південного регіонального управління.

У Андрія залишилася дружина, син, батьки. Він назавжди залишився мужнім, відважним воїном, який поклав власне життя на вівтар перемоги нашої держави у війні з російським агресором.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України старший майстер-сержант Андрій Дудник нагороджений медаллю «За військову службу» (посмертно).

Вічна пам'ять!

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ПОПРОЩАЛИСЯ ІЗ ЗАГИБЛИМ У РАЙОНІ СОЛЕДАРУ ГЕРОЄМ МИХАЙЛОМ СЛОБОДЯНЮКОМ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини