У Хмільнику привітали поліцейських офіцерів громад з професійним святом (фоторепортаж)

У Хмільнику привітали поліцейських офіцерів громад з професійним святом (фоторепортаж)

Сьогодні, 28 травня проєкту ''Поліцейський офіцер громади'' виповнюється 5 років. Саме тому цей день прийнято вважати професійним святом поліцейських офіцерів громад.

Аби вшанувати людей котрі, у цей нелегкий  час, забезпечують порядок, захищають права та запобігають злочинам у міському парку Хмільника відбувся святковий захід, на якому привітання та слова вдячності лунали в адресу офіцерів Хмільницької, Війтівецької та Уланівської громад, - повідомляють Життєві обрії.

Заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації Олександр Пузир привітав офіцерів з професійним святом, подякував їм за щоденну роботу, за попередження та виявлення злочинів і допомогу мешканцям. Побажав їм міцного здоров'я, сімейного затишку, сил, терпіння та наснаги на подальшу службу.

Шерифів Хмільницької громади Любомира Антонюка, Вадима Нечаюка,  Віталія Сташка, Володимира Луцкова привітав заступник міського голови Андрій Сташко вітаючи поліціянтів зі святом він вручив офіцерам Подяки та подарунки від міського голови Миколи Юрчишина.

Голова Війтівецької сільської ради Станіслава Ядвіжина подякувала офіцеру громади Анатолію Березюку за відмінну роботу, вручила йому Сертифікат на комп'ютерну техніку.  Вона зазначила, що офіцер користується авторитетом, його в громаді поважають, як кажуть:  - від старого до малого.

Офіцерів Уланівської громади привітала заступниця Уланівського сільського голови Оксана Гуменюк. Подякуваши офіцерам за плідну роботу, відданість і професіоналізм, вона вручила Павлу Глодному та Віктору Залуцькому  Грамоти й мікрохвильову піч.

Начальник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк звертаючись до колег з вітальним словом побажав їм мирного неба, родинного затишку, витримки та терпіння. Він також запевнив присутніх у тому, що хмільницькі правоохоронці роблять і надалі робитимуть усе можливе, аби в громадах панував спокій, люди почувалися безпечно і знали, що їх є кому захистити. 

Після урочистостей відбулася спортивна естафета між офіцерами та учнями 5-Б класу Хмільницького ліцею №3. Змагалися дві команди ''Поліцейські'' і ''Беркут''. Естафети ''Передача м'яча''  та ''Влучно в ціль'' вимагали діяти швидко та вправно, а також уміти працювати в команді. В естафетах  перемогу здобула команда ''Поліцейські'', а в результаті перемогла дружба.

Закінчилось свято музичним привітанням, у виконання учнів 5-Б класу, за яке вони отримали солодкі гостинці від правоохоронців.

Катерина Святенко, студентка Барського ГПК ім. Михайла Грушевського 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ПОСТАЧАЛЬНИК НАФТОПРОДУКТІВ ПРИСВОЇВ 345 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.    

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини