У Хмільнику прокуратою доведено винуватість пʼяного водія, що запропонував поліцейським хабар

У Хмільнику прокуратою доведено винуватість пʼяного водія, що запропонував поліцейським хабар

Прокуратурою доведено у суді винуватість мешканця Хмільницького району у вчиненні корупційного правопорушення, - повідомляють Життєві обрії.

Хмільницьким міськрайонним судом Вінницької області засуджено 42-річного жителя Хмільницької територіальної громади, який 5 січня 2023 року, маючи мету уникнути відповідальності за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративне правопорушення (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), висловив пропозицію працівникам поліції про надання неправомірної вигоди у сумі 17 тисяч гривень. за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Враховуючи, що обвинувачений вперше притягується до кримінальної відповідальності, під час досудового розслідування між ним та прокурором укладено угоду про визнання винуватості, яку направлено до суду.

Вироком суду затверджено угоду про визнання винуватості, особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, та призначено узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

На даний час вирок законної сили не набрав.

За інформацією Хмільницької окружної прокуратури.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗУПИНИЛИ ПʼЯНОГО ВОДІЯ. ЧОЛОВІК ПРОПОНУВАВ ХАБАР

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини