У Хмільнику попрощались з Сергієм Кравчуком, який загинув захищаючи Україну

У Хмільнику попрощались з Сергієм Кравчуком, який загинув захищаючи Україну

Сьогодні хмільничани попрощалися з Захисником України Кравчуком Сергієм Леонідовичом. Прощання з героєм  відбулось у центрі Хмільника на площі перед Будинком культури. Сотні хмільничан прийшли провести в останню путь мужнього воїна, який загинув у боях з російськими окупантами 7 червня цього року в населених пунктах Лобкове та Оріхово  Запорізької області, - повідомляють Життєві обрії.

Під час церемонії прощання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про всіх полеглих захисників, про тих, хто віддав своє життя захищаючи демократичні цінності суверенітет та майбутнє нашої держави.

З прощальною промовою до присутніх та словами щирого співчуття до рідних звернулися заступник міського голови Сергій Редчик, помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина Андрій Барабан, заступник начальника Центру комплектування та соціальної підтримки підпоковник Олег Прокопович.


Сергій Леонідович Кравчук народився 23 жовтня 1989 року в місті Хмільник. Навчався у середній загальноосвітній школі №2 Закінчив професійно-технічне училище №40 м. Хмільник. Працював будівельником у місті Києві, Хмельницькому. Останнім часом проживав у Старокостянтинові.

Сергій був добрий, чесним, сміливим, завжди готовим допомогти іншим.

Під час повномасштабного вторгнення окупанта в Україну, Сергій Леонілович 3 березня 2023 року був призваний до лав 3бройних Сил України на військову службу по мобілізації. Мав звання солдата та був на посаді: стрілець-снайпер гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону військової частини А1556.

Відданий Військовій присязі на вірність Українського народу, мужньо виконавши військовий обовʼязок, в бою за Україну, її свободу і належність загинув 7 червня 2023 року під час штурмових дій поблизу населеного пункту Лобкове Запорізької області.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

"НА ЩИТІ" ДОДОМУ У ХМІЛЬНИК ПОВЕРТАЄТЬСЯ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ СЕРГІЙ КРАВЧУК

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини