У Хмільнику п'яний водій влаштував погоню від поліцейських, а коли його зловили пропонував копам хабар (відео)

У Хмільнику п'яний водій влаштував погоню від поліцейських, а коли його зловили пропонував копам хабар (відео)

15 липня близько 22.00 поліцейські Хмільницького районного відділу поліції намагались зупинити автомобіль Renault, який порушив правила дорожнього руху. Водій легковика не відреагував на вимоги правоохоронців та почав втікати від патрульного автомобіля, - повідомялють Життєві обрії з посиланням на Хмільницький районний відділ поліції.

Поліцейські наздогнали втікача та заблокували йому рух. Під час спілкування у 50-річного керманича, жителя с. Рибцинці, правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські неодноразово пропонували чоловікові пройти освідування, на що останній відмовився. Під час складання протоколу за вчинення адміністративного правопорушення водій почав пропонувати правоохоронцям неправомірну вигоду аби уникнути відповідальності.

Незважаючи на неодноразові попередження поліцейських про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, чоловік продовжував наполягати. Слідчо-оперативна група задокументувала кримінальне правопорушення.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди поліцейським слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років позбавлення волі.

Також на водія, який відмовився від проходження освідування, поліцейські склали протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП та ч. 2 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП.
 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДЕПУТАТКА ВИКИНУЛА ГРОШІ ЧЕРЕЗ ПАРКАН, А ЧИНОВНИК НАЗВАВ ХАБАР — “ДОПОМОГОЮ ЗСУ”: ЯК УКРАЇНСЬКІ АНТИКОРУПЦІЙНІ ОРГАНИ ЛОВЛЯТЬ ХАБАРНИКІВ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини