У Хмільнику неповнолітній хлопець пограбував магазин

У Хмільнику неповнолітній хлопець пограбував магазин

У Хмільнику 17-річний хлопець арматурою пошкодив вхідні двері торговельного закладу звідки викрав алкогольні напої та гроші, - повідомляє Хмільницький районний відділ поліції.

До поліції з повідомленням про крадіжку товару з магазину звернулась керуюча одного з магазинів міста Хмільника. Вона повідомила, що вночі невідома особа шляхом пошкодження навісного замка із приміщення магазину викрала алкогольні напої та гроші.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Хмільницького районного відділу встановили особу, причетну до вчинення злочину. Як з’ясували правоохоронці, 17-річний місцевий житель приніс на місце правопорушення металевий прут, яким пошкодив замок магазину звідки викрав алкоголь та гроші. Поліцейські розшукали хлопця за місцем його проживання. Загальна сума збитку завдана діями зловмисника становить майже 10 тисяч гривень.

Частину викрадених речей у фігуранта вилучили.

За цим фактом поліцією розслідується провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Нагадуємо, що крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, прирівнюються до тяжких злочинів, за які передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі.

%d0%bc%d0%b0%d0%b31%d0%bc%d0%b0%d0%b32
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини