У Хмільнику на вокзалі грабіжник побив та хотів згвалтувати молоду дівчину

У Хмільнику на вокзалі грабіжник побив та хотів згвалтувати молоду дівчину

За вчинення двох злочинів, раніше судимому за грабіж підозрюваному, загрожує до 10 років за ґратами. Він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу, - повідомляє  ГУ НП у Вінницькій  області.

Злочин стався 25 лютого ввечері на території автовокзалу в м. Хмільник.

Досудовим розслідуванням вставлено, що 18-річну потерпілу до вокзалу підвіз знайомий. Він деякий час чекав на неї, а згодом вирішив піти їй на зустріч. Дорогою він побачив чоловіка, який намагався познущатись з його знайомої. Зловмисник зрозумів, що його викрили й спробував втекти, але хлопець наздогнав його та утримував до приїзду поліції.

За інформацією слідства, на потерпілу, яка поверталась до знайомого, накинувся 34-річний затриманий. Зловмисник почав її душити, бити аби заволодіти майном. Коли дівчина втратила свідомість, нетверезий чоловік спробував скористатись її безпорадним станом.

Зробити це йому завадив знайомий потерпілої.

Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Затриманий раніше відбував покарання за грабіж. Також він підозрюється у розбещенні неповнолітніх та розповсюдженні серед неповнолітніх предметів порнографічного характеру. Матеріали цих проваджень розслідується поліцією м. Київ.

Слідчими Хмільницького районного відділу поліції призначено проведення ряду експертиз.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 186 (замах на грабіж, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілої, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану) та ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. За такі злочини передбачено покарання до 10 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Хмільницька окружна прокуратура Вінницької області.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини