У Хмільнику діти з Дібрівки співаючи зібрали 25 тисяч гривень для ЗСУ (відео)

У Хмільнику діти з Дібрівки співаючи зібрали 25 тисяч гривень для ЗСУ (відео)

У Хмільнику діти з села Дібрівка збирають гроші для Захисників, - повідомляють Життєві обрії.

12-річна Валерія Пацанівська, 11-річна Анна Попадюк, 8-річний Максим Король та 10-річний Олександр Недовіса з села Дібрівка, Війтівецької громади стали справжніми волонтерами. Незважаючи на свій юний вік, їм вже вдалося зібрати близько 25 тисяч гривень для Збройних сил України.

Діти в центрі міста виконують українські пісні та вірші, піднімаючи настрій та дух хмільничанам. Юні волонтери співають хітові пісні Kalush Orchestra, Jerry Heil, Христини Соловій та багатьох інших відомих виконавців.

Окрім виконання пісень, діти своїми руками виготовляють браслети та кільця з бісеру, які дарують охочим допомогти коштами українській армії. До важливої та необхідної справи долучаються й їхні батьки, які печуть рогалики та пригощають ними хмільничан.

З організацією виступів юним волонтерам допомагає завідувач клубу в селі Дібрівка Олейнік Наталія Леонідівна. 

- Діти дуже активні, неймовірно прагнуть допомогти нашим Захисникам. Мені приємно працювати з такими людьми. Сьогодні у нас 4 виступ, нам вдалося зібрати близько 25 тисяч гривень.

Нашу команду мотивує, що люди активно долучаються до ініціативи. Ми будем працювати задля перемоги і надалі. Кожен з нас робить все, що у його силах. Я вірю, що з таким новим поколінням Україні бути. Ми обов`язково переможемо! , - розповідає пані Наталія.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

9-РІЧНИЙ ХМІЛЬНИЧАНИН ЗБИРАЄ КОШТИ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини