Соціальний центр Хмільницького району отримав міжнародну допомогу

Соціальний центр Хмільницького району отримав міжнародну допомогу

Сьогодні Козятинський обласний соціальний центр матері та дитини отримав комплект побутової техніки та обладнання, яке допоможе створити в закладі більш комфортні умови перебування, - повідомляють Життєві обрії.

Допомогу за дорученням начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова передав його заступник Андрій Кавунець

Завдяки співпраці обласної військової адміністрації з Представництвом Міжнародного Медичного Корпусу в Україні (International Medical Corps) було доставлено електрочайники, мультиварки, мікрохвильові печі, п’ять холодильників та дві електроплити, пральні та сушильну машину та інше.

Козятинський обласний соціальний центр матері та дитини проводить соціальну роботу, спрямовану на профілактику соціального сирітства, з особами, які перебувають у складних життєвих обставинах. Заклад повністю забезпечує мешканців можливістю проживання та харчування у відповідності до встановлених нормативів.

Крім того, тут надається психологічна допомога (у тому числі психологічні консультації жінкам з інвалідністю та матерям дітей з інвалідністю), а також допомога в аналізі життєвих ситуацій, визначенні основних проблем та шляхів їх розв’язання, складанні плану виходу зі складної життєвої ситуації, зміцненні або відновленні родинних і суспільно корисних зв’язків, з питань догляду за дітьми раннього віку, їх розвитку та виховання. Центр розрахований на проживання 10 мам з дітками, наразі тут перебувають 5 мам та 10 дітей.

Окрім того, працівники центру на волонтерських засадах надають психологічну допомогу родинам вимушених переселенців, що проживають в Козятинській громаді та плетуть маскувальні сітки.

«Протягом останнього часу аналогічну допомогу отримали й інші заклади соціальної сфери, зокрема, Тиврівський обласний будинок-інтернат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, Обласний комплексний центр надання соціальних послуг в с. Вороновиця та Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій». Дякую нашим партнерам за системну підтримку та допомогу й оперативне реагування на нагальні потреби!»  - підкреслив заступник Начальника ОВА.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІ ПРАЦЮЄ ГІНЕКОЛОГІЧНИЙ КАБІНЕТ ДЛЯ ЖІНОК, ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД НАСИЛЬСТВА

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини