Сьогодні представили нового очільника Національної поліції Вінниччини

Сьогодні представили нового очільника Національної поліції Вінниччини

12 жовтня було представлено нового начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області – полковника поліції Юрія Пархоменка, -  повідомляють Життєві обрії.

Про це інформують в Національній поліції у Вінницькій області.

Юрій Пархоменко почав службу в органах внутрішніх справ з посади слідчого міського відділу УМВС в Сумській області у 2003 році, потім керував відділенням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. Займав керівні посади в підрозділах УБОЗ, внутрішньої безпеки в Сумській та Київській областях. Обіймав посаду заступника начальника Департаменту карного розшуку Національної поліції України. На початку повномасштабного вторгнення очолив Департамент міграційної поліції Національної поліції України.

Нового очільника представив Голова Національної поліції України генерал поліції третього рангу Іван Вигівський, - «Юрій Олександрович свої задачі отримав – відповідальні, проте досяжні. Варто розуміти, що під час повномасштабної війни людський моральний та психологічний ресурс вичерпується, через що криміногенна ситуація може загострюватися, а очікування та вимоги від суспільства до поліцейських тільки зростають. І саме наша відповідальність – створити всі умови безпеки для громадян і забезпечити надання поліцейських послуг», — зазначив Іван Вигівський.

Голова Нацполіції розповів, що Юрій Пархоменко пройшов шлях від слідчого та оперуповноваженого в Сумській області до керівних посад у департаментах внутрішньої безпеки та карного розшуку, раніше він працював начальником Департаменту міграційної поліції Нацполіції.

Окрім того, він повідомив, що попередній очільник поліції області Іван Іщенко відтепер очолюватиме поліцію Чернігівської області.

У робочій зустрічі також взяли участь начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, міський голова Сергій Моргунов, керівники правоохоронних структур області, судді, ректор ХНУВС, що нині дислокується на Вінниччині, Валерій Сокуренко.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВІКТОР ЮЩЕНКО ПОДЯКУВАВ МИКОЛІ ФІЛОНОВУ ЗА ЗАПРОШЕННЯ НА ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

7c38a217 b44d 427c a990 d1c10550a7ba0e8d74a8 dcf8 408c bd1f 7141f5cceb8b
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини