Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (1 серпня - 7 серпня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Приємні сюрпризи та прикрі несподіванки будуть очікувати на роботі. Краще більше часу провести на самоті, займаючись справами. Вам будуть вдаватися будь-які завдання, можна поміняти роботу або дружнє коло. Можливе позитивне зрушення у фінансовій сфері. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Імовірні несподівані зміни в питаннях кар'єри, але чи будуть вони позитивними, залежить лише від вашої ретельності. Будьте уважні, переконайтеся, що вас розуміють правильно, щоб уникнути проблем в майбутньому. На вихідні бажано не планувати великих покупок і угод. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Особливої напруги на роботі не передбачається, тому у вас з'явиться більше вільного часу. Ви станете спокійнішими й позитивнішими, прокинеться інтерес до роботи. У вихідні на вас чекає цікава подорож або важлива справа, яка стане початкои в ланцюзі великих досягнень. Сприятливий день - субота,  несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07).

Не беріть на себе чужих турбот, нічого не відкладайте на потім - інакше буде пізно. Знайомтеся з новими людьми, починайте нові проекти. Намагайтеся не зв'язувати себе обіцянками і зобов'язаннями. У вихідні сходіть в гості або прийміть у себе близьких друзів: приємно проведіть час і довідаєтеся щось нове й корисне. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Бажано стримувати ваш бійцівський запал і працювати в команді. Яких-небудь непередбачених проблем не передбачається. Реалізація намічених планів повинна пройти на гарному рівні. Щоб не зіпсувати відносини з керівництвом, не беріть нічого на віру, перевірте отриману інформацію. У вихідні неординарна ідея здатна дати поштовх, що дозволяє витягти максимальну користь з ситуації, яка зараз скалалася. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ДІВА (24.08-23.09).

Ваші задуми будуть реалізовуватися досить легко, але тільки якщо ви знайдете однодумців. Досить велика ймовірність бути поміченим керівництвом і оціненим з гідністю. Може виникнути ситуація, коли вам доведеться відповідати не тільки за себе, але й за інших. У вихідні намагайтеся не концентруватися на дрібницях. Націльте всі зусилля для досягнення однієї, головної на даний момент мети. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Доведеться багато часу присвятити роботі, можливі зміни в особистому житті й на службі. Однак, пожинаючи плоди своєї праці, спробуйте не розлінитися, інакше ваші плани виявляться побудованими на піску. Виявіть терпіння й не сперечайтеся з колегами, не бійтеся взяти на себе відповідальність, від цього ви тільки виграєте. А от в особистому житті, перш ніж прийняти нову пропозицію, переконайтеся, що це не обман. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Ви будете схильні до творчого підходу при рішенні будь-якої проблеми. І це правильно, ви зможете зробити життя прекраснішим й цікавішим. Намічена поїздка може зірватися через певні фінансові труднощі. У вихідні намагайтеся відпочити, вирушити в подорож. Така поїздка буде дуже вдалою й залишить приємні враження. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Ваша інтуїція дозволить вам діяти рішуче, вибираючи при цьому найбільш вдалі напрямки для прикладання зусиль. Ситуація може повернути вас до невирішених раніше проблем, спробуйте знайти інші варіанти, якщо тільки колишні не спрацювали. У вихідні ви зможете порадувати себе якимось придбанням. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Приємно відчувати себе значимою людиною, повага надає впевненість у власних силах. Починають зміцнюватися ваші позиції на роботі й у бізнесі. Але впоратися з виникаючими проблемами та труднощами вам доведеться самому, без сторонньої допомоги. У вихідні будьте уважні до всіх пропозицій, що надходитимуть, не пропустіть своє щастя. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Є небезпека розчаруватися в старих партнерах по бізнесу, ваші відносини можуть зайти в глухий кут. Чи не час міняти роботу? Бажано обережно відноситися до емоцій близьких, ви можете занадто легко їх скривдити. У вихідні ймовірні зустрічі з друзями, з якими ви давно не зустрічалися. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

РИБИ (20.02-20.03).

Вас очікує багато роботи, доведеться забути про відпочинок і спокій. Різноманітні події будуть стрімко змінювати одна одну. Якщо бажаєте впоратися з цим і повернути ситуацію на свою користь, від вас будуть потрібні незвичайна рішучість і швидка реакція. Не наполягайте на негайних змінах. У вихідні перш ніж що-небудь сказати, спочатку гарненько подумайте. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДЕ ВІДПОЧИТИ ЦЬОГО ЛІТА У ХМІЛЬНИКУ?

 

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини