Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (18 липня - 24 липня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Ви цілком можете витратити більшу частину наявних коштів на подарунки близьким людям. Влаштуйте свято для всієї родини. Гарний час для налагодження втрачених зв'язків, які вам стануть у пригоді в найближчому майбутньому. Не забувайте про друзів і далеких родичів. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Імпульсивні вчинки можуть виявитися необачними. Вам взагалі будуть заважати емоції, тому бажано ніяких рішень не приймати і відкласти всі серйозні розмови на потім. Багато чого буде залежати від вашого настрою. У вихідні ймовірна зустріч з людиною, яка змусить вас розкрити творчі таланти. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Краще триматися подалі від авантюрних історій, не довіряти першим зустрічним. Можна запланувати конструктивну розмову з керівництвом, щоб розповісти про свої ідеї. У вихідні несподівані гості здивують вас та принесуть чимало радості. Сприятливий день - четвер, несприятливий  день - п'ятниця.

РАК (22.06-23.07).

Багато чого буде прямо залежати від ступеня прикладених вами зусиль. Можлива зустріч, що змінить ваші плани на найближче майбутнє. Імовірна критика з боку керівництва і колег. Не ідеалізуйте людей, які вас оточують. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Ваші творчі ідеї багатьом здадуться цікавими. Ви з легкістю пройдете кастинг або співбесіду. Заглядаючи у своє минуле, ви можете відчути легкий смуток, але не варто переживати, нинішні дні не такі вже й безнадійні, скоро все налагодиться. Сприятливий день - середа, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09).

Не чекайте занадто багато. Тоді більше шансів, що тиждень зробить вам несподіваний сюрприз і вразить своїми приємними моментами. Спробуйте приділити більше часу особистому життю. Може надійти цікава інформація, до якої необхідно уважно прислухатися, щоб не випустити з уваги важливі деталі. Вихідні намагайтеся присвятити відпочинку на природі. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Бажано не намагатися починати щось нове. Від вас будуть потрібні рішучість, вміння миттєво включатися в ситуацію, впевненість у власних силах. Ділові відносини багато в чому будуть залежати від вашої витримки та дипломатичності. Поринаючи в роботу, не забувайте про дітей, тому що їм не завжди вдається самостійно вирішувати виникаючі проблеми. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Намагайтеся не занадто хизуватися своїми досягненнями, бувають моменти, коли саме скромність стає прикрасою. Чим більше альтруїзму і підтримки ви проявите стосовно навколишніх, тим позитивніше будуть зміни у вашому житті. Виникнуть нові проекти і плани, які успішно реалізуються вже незабаром. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Ви можете отримати багато чого, якщо не будете хапатися відразу за кілька справ. Намагайтеся не звертати уваги на дрібні неприємності, зосередитися на найголовнішому. На роботі вам доведеться розраховувати тільки на свої сили, втім, ви досягнете успіху і без сторонньої допомоги. Вихідні бажано провести на дачі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Навіть якщо ви дуже зайняті, не варто жертвувати спілкуванням з близькими людьми. Нові знайомства гарно послужать вам згодом. Не варто активно проявляти ініціативу, почекайте, поки вас попросять і покличуть і тоді вже розкрийтеся у всьому своєму блиску. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Сформовані обставини можуть зажадати від вас тверезості розуму і зухвалості думок. Вас захопить відповідальна і цікава робота, навіть якщо вона зажадає особливої напруги та витрати сил. Може з'явитися маса ідей з приводу розвитку бізнесу і реалізації задуманих планів. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

РИБИ (20.02-20.03).

Імовірні перепади настрою, які стомлять тих, хто буде перебувати поруч з вами. Однак це в майбутньому, а поки вам будуть раді усюди. На роботі ваша компетентність може піддатися випробуванню. Будинок буде радувати вас своїм затишком і комфортом. У вихідні вирушайте в романтичну подорож. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВІДПОВІВ НА ПЕТИЦІЮ ПРО ЗАБОРОНУ ОЧНОГО НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини