Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (4 липня - 10 липня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Вам буде просто необхідно врівноважити свої та громадські інтереси. Зосередьтеся на собі та своїх близьких. Важлива активність і енергія, у такий спосіб ви підготуєте трамплін для успішних починань. Не варто планувати нічого серйозного на вихідні, краще проведіть їх у спокійному оточенні. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Будьте обережні відносно нових знайомих, тому що є небезпека потрапити на гачок до людей із сумнівною репутацією. Можлива непередбачена зміна планів, але це поверне ситуацію в кращій бік. З колегами бажано не обговорювати керівництво, а з керівництвом - колег. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Можуть здійснитися важливі проекти, надійти пропозиції, яких ви давно чекали. Події на роботі будуть досить непередбачені, проявіть ініціативу та активність. Будуть легко даватися найскладніші завдання. У вихідні буде важко вберегтися від неприємностей. Можливі конфлікти в родині, спробуйте не впадати у відчай. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

РАК (22.06-23.07).

Не варто піддаватися настрою і дозволяти ностальгії ставати гальмом вашому руху вперед. Не соромтеся використовувати чарівність, вона зіграє не останню роль у досягненні успіху. Імовірна несподівана перевірка, будьте до неї готові, вас не повинні застати зненацька. У вихідні зі своєї ініціативи візьміть участь у справах родичів. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Дуже багато чого буде залежати від ваших рішень і ініціативи, ви можете знайти вихід з непростої ситуації. У вихідні перед тим, щоб що-небудь зробити, заручіться підтримкою близьких вам людей, вони в стані вам допомогти. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.

ДІВА (24.08-23.09).

Робота спробує зайняти досить багато часу, але за значущістю вона лідирувати не буде. Вихідні краще провести в комфортному оточенні з приємними для вас людьми. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Закінчиться період постійних стресів, прийшла пора відпочити та розслабитися. Важливо зосередитися на відносинах з родиною. Всі інші справи можуть почекати. У вихідні на вас чекають приємні сюрпризи від близьких людей. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Навколишні можуть проявити цікавість до ваших ділових якостей. У справах бажано дотримуватися своїх планів, навіть якщо вам доведеться розраховувати тільки на свої сили. У вихідні ви можете довідатися багато нового і цікавого. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Для вас головне - зосередитися на службових справах. Інакше не чекайте підйому кар'єрними сходами. Не варто багато говорити та приймати скоропальні рішення, бажано все продумати. У вихідні відпочиньте на природі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Не плутайте твердість характеру з холодністю та черствістю. Їх проявляти не слід. Обставини зажадають від вас тверезості розуму і зухвалості думок, так що будьте до цього готові. Вихідні можуть вас розніжити, будьте пильні, бо ви можете наобіцяти зайвого. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Не переоцінюйте свої сили, щоб не відчувати потім розчарувань, якщо ви щось не встигнете зробити. Удача та успіх самі прийдуть до вас у руки. Вихідні принесуть довгоочікуваний відпочинок. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

РИБИ (20.02-20.03).

Вам доведеться зібратися - будуть потрібні стійкість і рішучість. Друзі засиплють вас порадами протилежного змісту. Намагатися їх дотримуватися, зрозуміло, не варток, але вислухати можна. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

3 ЛИПНЯ. ЩО ВІДЗНАЧАЮТЬ В ЦЕЙ ДЕНЬ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини