Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (20 червня - 26 червня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Чітко сформулюйте, чого ви хочете, і спокійно пливіть за течією, все поступово влаштується саме так, як вам потрібно. Скромність буде гідною прикрасою вашої персони. Свої права можна і потрібно відстоювати, головне – знайти діючі аргументи. Будьте максимально ввічливі та коректні у вихідні. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Ваша активність, що місцями переходить у войовничість, може зовсім не сподобатися навколишнім. Зм'якшуйте гострі кути. Якщо вас спробують спокусити грандіозними проектами, не соромтеся задавати питання, це дозволить уникнути розчарування. У вихідні корисно знайти час для відпочинку в колі родини. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Не потрібно нікуди поспішати, подумайте, перш ніж щось сказати, або почати якісь дії. Краще не планувати рішення життєво важливих завдань, викроїть більше часу для відпочинку. Можуть виникнути невеликі, але відчутні сімейні проблеми. Однак ви їх швидко вирішите, якщо проявите терпіння. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

РАК (22.06-23.07).

Творчий підйом і гарний настрій гарантовані. У вас назрівають зміни, тому втримуйтеся від відвертих розмов, втім, друзі та близькі люди проявлять розуміння. У роздумах про зміст життя вам відкриється чимало цікавого. Вчорашні опоненти можуть стати надійними союзниками. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Бажано добре подумати, перш ніж пускатися до ризикованих авантюр. Від вашої обережності та інтуїції залежить майбутнє. Не варто довіряти випадковим знайомствам. На роботі бажано знизити навантаження і виконувати тільки те, що в цей момент вам під силу. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08-23.09).

Кар'єрні сходи поки не для вас. Вам доведеться зайнятися справами сімейними. Однак не поспішайте голосно протестувати, це принесе вам певну користь. Є ризик усюди спізнюватися. У вихідні дні влаштуйте пікнік за містом. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Ви живете відчуттям швидких змін, і це може тривожити, однак незабаром ситуація стабілізується. Проявіть дружні почуття до навколишніх, будьте милі та відкриті. У вихідні особливо важливо відокремити головне від другорядного, інакше суєта зможе вас поглинути. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Вам точно протипоказані перевантаження на роботі. Але на службі вас очікують великі успіхи, якщо ви не будете розмінюватися на дрібниці. Вдалий час для знаходження додаткового джерела доходу. Посміхайтеся світу, і він посміхнеться у відповідь. Більше часу проводьте з близькими. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Цей період може вас багато чому навчити, тільки будьте готові слухати та вникати. Не виключено, що вам потрібно бути пересилити себе і звільнитися від ряду комплексів, які утрудняли ваше життя. У всіх справах від вас буде потрібно зберігати порядок і субординацію. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Небажано ділитися з навколишніми своїми планами і задумами, збережіть все в таємниці. Роботи буде багато, однак намагайтеся знайти час і на відпочинок. У вихідні приділіть своєму будинку і своїй родині більше уваги. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Ситуація буде складатися дуже сприятлива, вам потрібно лише скористатися нею. Долучайтеся до виконання нового важливого завдання, і не сумнівайтеся в успіху. Гарний час для знайомств і побачень. Вихідні - гарний час для спілкування з друзями. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

РИБИ (20.02-20.03).

Ви будете схильні до деякого снобізму. Цей період небезпечний сварками і взаємними непорозуміннями, не беріть участь у конфліктах і інтригах на роботі. У вихідні добре б знайти час на прогулянку з другою половиною або похід до батьків. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЄВРОКОМІСІЯ РЕКОМЕНДУЄ НАДАННЯ УКРАЇНІ СТАТУСУ КАНДИДАТА НА ВСТУП ДО ЄС

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини