Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (13 червня - 19 червня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Сконцентруйте увагу на повсякденних справах і життєвих проблемах. На
роботі необхідні обережність і уважність у всіх справах. В особистому житті можливі зміни, які і лякають і радують. Сміливо йдіть назустріч своїй долі. 
Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Перед вами стануть питання, які зажадають швидкого рішення. Починати
реалізацію великих проектів і планів поки не варто, велика небезпека зіштовхнутися з різними перешкодами і труднощами. Вихідні присвятіть спокійному відпочинку в колі родини. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Бажано чітко дотримуватися намічених планів. Правда, найкраще
намітити щось приємне, романтичне та пізнавальне. Ви легко впораєтеся з багатьма проблемами. Головне, вірити в успіх. Намагайтеся згладити конфліктну ситуацію, і відносини з коханою людиною стануть ще ближче. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

РАК (22.06-23.07).

Намагайтеся не планувати рішення серйозних питань на початок тижня. Вам
необхідно пам'ятати, що зайва впертість і прагнення домінувати приведе лише до сварок і конфліктів. Щоб усе встигнути, зовсім не обов'язково поспішати та метушитися, зосередьтеся - і все вийде. У вихідні приділіть увагу родині. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Вам є чим пишатися, однак не варто зваблюватися та задирати носа. Ви ще не заслужили беззастережного загального визнання на все життя, що залишилося. Потрібно знову збиратися з силами і штурмувати нову вершину. Ви зараз поглинені роботою. Емоції - яскраві та глибокі - зажадають виходу, не тримайте все в собі. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ДІВА (24.08-23.09).

У вас будуть всі можливості проявити свої таланти і підвищити самооцінку.
Навіть ті, хто недолюблює вас, відзначать ваші відмінні ділові якості. Варто довіряти інстинкту самозбереження та інтуїції. Настає сприятливий час для кар'єрного росту, не шкодуйте про витрачені кошти і час, вони незабаром окупляться. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Вдалими можуть виявитися подорожі або переїзди. Також можна почати
ремонт своєї квартири або купити новий автомобіль. У професійній сфері краще не проявляти ініціативу, а просто чітко виконувати інструкції. У вихідні ви можете розраховувати на допомогу і підтримку близьких людей. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Маленькі труднощі легко відступлять під вашим напором. Ви сповнені
енергії та чарівності, так що все буде вам даватися легко. Ваш настрій буде найвищою мірою мінливим. Вас порадують своїми успіхами діти. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Викличте на допомогу всю вашу працездатність, сумлінність і
пунктуальність, тоді ви досягнете успіху. Імовірні незначні конфлікти на роботі та тертя з керівництвом, але, якщо ви не страждаєте зайвою вразливістю, то, побачивши свої помилки і виправивши їх, ви тільки виграєте. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Вам багато чого доведеться починати спочатку, з чистого аркуша. І в цьому
краще розраховувати тільки на свої сили та можливості. Допомоги чекати нема звідки. Робота, побудована за індивідуальним планом, буде успішною і принесе відчутні плоди. Не варто пасувати перед труднощами. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Внутрішня рівновага сприяє підвищенню працездатності та життєвої
активності. Концентруйтеся на важливих аспектах, не звертайте увагу на дрібниці. На вас очікує розчарування тільки при умові завищених очікувань. Пливіть за течією і вона сама винесе вас до потрібних людей. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

РИБИ (20.02-20.03).

Ваше життя стало спокійнішим та розміренішим. І це те, що вам потрібно.
Остерігайтеся спокус, що загрожують зманити вас з вірного шляху. На роботі доведеться розбиратися відразу з декількома невідкладними проблемами. У вихідні вам потрібно буде аргументовано відстоювати свої погляди: пам'ятайте, що розумний компроміс ще ніколи не шкодив. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

 

12 ЧЕРВНЯ. ЩО ВІДЗНАЧАЮТЬ В ЦЕЙ ДЕНЬ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини