Прокуратура виявила незаконну забудову у Хмільнику, збитки завдані громаді повністю відшкодовано

Прокуратура виявила незаконну забудову у Хмільнику, збитки завдані громаді повністю відшкодовано

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно жительки Хмільницького району Вінницької області, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 197-1 КК України (самовільне будівництво будівель або споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці).

Досудовим розслідуванням установлено, що приватна особа-підприємець у комерційних цілях на самовільно зайнятій земельній ділянці, що належить Хмільницькій міській об’єднаній територіальній громаді Хмільницького району Вінницької області, всупереч установленому законом порядку здійснила будівництво капітальної споруди – будівлі з чанами та басейнами.   

 За вчинення інкримінованого злочину передбачено покарання у виді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

У ході досудового розслідування особа повністю визнала свою вину та відшкодувала збитки заподіяні Хмільницькій міській об’єднаній територіальній громаді.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хмільницька окружна прокуратура

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

29-РІЧНИЙ МЕШКАНЕЦЬ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХОВАВ У ШАФІ АВТОМАТ, ЧОТИРИ МАГАЗИНИ ДО НЬОГО ТА МАЙЖЕ 150 НАБОЇВ КАЛІБРОМ 5.45 ММ.

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини