Про тарифи на воду, проблеми водопостачання та їх вирішення розповів міський голова Микола Юрчишин в інтерв'ю "Життєвим обріям"

Про тарифи на воду, проблеми водопостачання та їх вирішення розповів міський голова Микола Юрчишин в інтерв'ю "Життєвим обріям"

Про тарифи на воду, проблеми водопостачання та їх вирішення розповів міський голова Микола Юрчишин в інтерв'ю Життєвим обріям.

" Тарифи на воду - це не чиясь забаганка, це, знову ж таки, реалії нашого часу. До прийняття такого рішення призвела низка об’єктивних причин. Востаннє ціни на водопостачання піднімались у 2019 році. З тих пір відбулося зростання цін на електроенергію, підвищилась заробітна плата.

Видатки підприємства «Хмільникводоканал» зросли у кілька разів. Окрім того, компоненти, які необхідні для роботи підприємства не виробляються на території України і на даний час їх ціна також зросла, якщо не піднімати тариф на воду, то де брати на все це кошти?

Підприємство «Хмільникводоканал» потребує реконструкції, на це теж потрібні гроші. Скажу відверто - водопровідні системи міста у дуже поганому стані. Тому, за час своєї каденції, планую прокласти нові, якісні водопроводи. Це будуть надійні та довготривалі комунікації.

Якщо бути об’єктивними, то ціни виросли на все: паливо, продукти харчування, ліки, на все, що нам необхідно. Ми були вимушені підняти тарифи на воду. На все є свої об’єктивні та суб’єктивні причини, але не все житті відбувається так, як хочеться.

Я хочу вибачитися перед людьми за ці важкі часи, хоч я в цьому і не винен, але мушу нести відповідальність за те, що відбувається у Хмільнику".

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ЗАПРАЦЮВАЛА ВОЛОНТЕРСЬКА РАДА

У ХМІЛЬНИКУ ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ ДОПОМІГ ПОНАД 200 БІЖЕНЦЯМ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини