Поліція застерігає хмільничан від шахраїв

Поліція застерігає хмільничан від шахраїв

Хмільницький районний відділ поліції застерігає жителів від шахраїв, - повідомляють Життєві обрії.

Схема «Ваш родич в поліції»

Як правило, на телефон жертви надходить дзвінок, яким повідомляється про те, що близька людина абонента затримана поліцією за правопорушення. Можуть називатися різні причини: скоїв ДТП, побив людину, виявили наркотики, тощо. Для вирішення питання потрібні гроші.

У стані сильного хвилювання більшість ладні віддати останнє, щоб врятувати рідну людину, і лише згодом  дізнаються, що ніяких неприємностей взагалі не було.

Окрім того, правоохоронці нагадують: якщо ви намагаєтеся виручити своїх близьких за допомогою хабара, то самі стаєте винними у злочині, передбаченому ст.369 Кримінального кодексу. України (Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Якщо вам надійшов подібний дзвінок, необхідно негайно зв’язатись з родичем або з тими людьми, які можуть бути поруч із ним, та перевірити отриману інформацію.  А також звернутися на телефонну спецлінію поліції «102», функціонування якої забезпечено цілодобово.

Також потрібно пам`ятати, що зловмисники, заради зоволодіння вашими коштами використовують багато інших різноманітних схем.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

 

ВОДОКАНАЛ ПОЯСНИВ, ЧОМУ З КРАНІВ ХМІЛЬНИЧАН ТЕЧЕ ЖОВТА ВОДА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини