П'ять сіл Уланівської громади два дні будуть без газу

П'ять сіл Уланівської громади два дні будуть без газу

З 8 години ранку 4 квітня до 17 години 6 квітня, в зв’язку з виконанням ремонтних робіт на розподільному газопроводі середнього тиску у с.Тараски Хмільницького району буде тимчасово припинена подача газу, - повідомляє АТ "Вінницягаз"

Подачу газу буде припинено у селах: Тараски, Пагурці, Чепелі, Великий Острожок а також у селі Уланів на вулицях: Замостянська, Сонячна, Березнянська і Острозького.

Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж та безпечного постачання природного газу споживачам.

Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт.

Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників Хмільницького відділення АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців у своїх будинках та квартирах.

Дякуємо за розуміння! Просимо вибачення у споживачів за тимчасові незручності.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВЕЛИКОМУ МИТНИКУ ПРАЦЮЄ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ТМ AGRI DIVES», ЯКЕ ВИРОБЛЯЄ ДОБРИВА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини