П'ять ноутбуків, проектор, екран та принтер отримав Хмільник в рамках програми EGAP

П'ять ноутбуків, проектор, екран та принтер отримав Хмільник в рамках програми EGAP

Ці технічні засоби будуть працювати в Центрі громадської активності, облаштування якого завершується в Будинку культури. Це буде комфортний простір, у якому жителі громади зможуть об’єднуватися для зустрічей, навчання, відкритого діалогу та реалізації своїх ідей, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на міську раду.

Сьогодні  регіональна координаторка Програми EGAP пані Дарія Радзіковська зустрілась з міським головою Миколою Юрчишиним та передала для громади нове комп’ютерне обладнання 5 ноутбуків, проектор, екран та принтер. Міський голова від імені громади подякував керівництву і фахівцям Програми EGAP за відповідальне партнерство та послідовну підтримку проєктів для розвитку громади.


Хмільницька міська рада є учасницею швейцарсько-українською Програми EGAP (Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади»), яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки уряду Швейцарії.  

У межах партнерства розроблено чат-бот СВОЇ,  структурні підрозділи міської ради оснащено веб-сканерами, автоматизованим комплексом «Мобільна валіза», картридерами для ID-карток,  станціями якості моніторингу повітря, а тепер буде нове комп’ютерне обладнання для Центру громадської активності.


  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

З 1 БЕРЕЗНЯ У ХМІЛЬНИКУ ДІТИ ХОДИТИМУТЬ У САДОЧКИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини