Пам’яті Павла Андрійовича Околодька - заслуженого журналіста України, колишнього редактора газети «Життєві обрії»

Пам’яті Павла Андрійовича Околодька -  заслуженого журналіста України,  колишнього редактора газети «Життєві обрії»

Сьогодні, 2 лютого, на 78-му році життя перестало битись серце колишнього редактора газети «Життєві обрії» Павла Околодька.

Понад п'ятдесят літ свого трудового життя він присвятив праці на важкій журналістській ниві. Певний час працював кореспондентом в колишній літинській газеті «Радянське життя»,  згодом відповідальним секретарем у газеті «Червоний прапор», понад двадцять років очолював редакцію газети "Життєві обрії".

Під його керівництвом газета змінювалась, розвивалась, ставала кращою, але ніколи не зраджувала своїм принципам служити правді, добру і справедливості. Йому вдалося створити професійний колектив, вивести газету на новий сучасний рівень.

Понад півстоліття він висвітлював життя простих трударів, які своєю працею, розбудовували та звеличували район і місто, переймався їх проблемами, відстоював їх права і творив разом з ними історію рідної Хмільниччини.

З-під його пера вийшло безліч матеріалів різного тематичного спрямування, порушувались проблеми і пропонувались шляхи їх вирішення. Завдяки його професійним настановам та батьківським порадам успішними стали десятки молодих журналістів, які нині працюють у різних виданнях України. За довгий трудовий вік він став володарем Золотої медалі української журналістики, багатьох відзнак, премій, грамот і подяк різного рівня. Його любов до Батьківщини, до її людей та праця на благо України не могли залишитись непоміченими та пройти безслідно. Держава гідно оцінила його вагомий внесок у розвиток Української держави, присвоївши звання "Заслужений журналіст України".

Світла пам'ять про цю добру людину назавжди залишиться в серцях тих, кому пощастило з ним працювати, товаришувати і спілкуватись.

Царство Небесне та Вічний спокій його душі.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини