Мобільний лазне-пральний комплекс передали на фронт жителі Іванівської та Турбівської громад

Мобільний лазне-пральний комплекс передали на фронт жителі Іванівської та Турбівської громад

Сьогодні в селі Гущенці Хмільницького району жителі Іванівської та Турбівської територіальних громад передали на фронт мобільний лазне-пральний комплекс, - повідомляють Життєві обрії.


Цей сучасний коплекс пристосований для роботи в будь-яких умовах. Він утеплений і оснащений усім необхідним для автономної роботи. В ньому є чотири душових місця, встановлено 2 пральні та 2 сушильні машини, водонагрівач, твердопаливний котел, 2 бойлери, насосна та помпова станції, система фільтрації води, дві ємності для води на 1000 та 1500 літрів, освітлення, розетки, генератор.


- Цей комплекс - це спільний проект  Іванівської і Турбівської громад - розповідає Іванівський сільський голова Михайло Кулик.

- Вартість цього  об'єкта 352 тисячі гривень, для однієї громади зібрати такі кошти було б дуже важко і на це пішло б багато часу, тому ми вирішили об'єднати наші зусилля з Турбівською громадою і, як бачите, маємо гарний результат. На виготовлення комплексу пішло півтора місяця, гроші на нього - це  одноденний заробіток працівників сільських рад, їх виконавчих органів, освітян Іванівської та Турбівської громад.

Я щиро вдячний всім мешканцям, які долучились до цієї доброї справи і, взагалі, усім людям котрі підтримують українську армію, допомагають звільняти нашу землю від російських окупантів,  - сказав Михайло Кулик.  

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ РОЗІГРАЛИ БЛАГОДІЙНУ ЛОТЕРЕЮ ТА ЗІБРАЛИ ПОНАД 233 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ НА АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ ЗСУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb%d0%bb
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини