Майже 40 хмільничан проконсультували фахівці Інституту серця МОЗ

Майже 40 хмільничан проконсультували фахівці Інституту серця МОЗ

9 вересня в Хмільнику відбувся прийом кардіохірургів Інституту серця МОЗ України, - повідомляють Життєві обрії.

Прийом відбувся в амбулаторії загальної практики сімейної медицини в межах Угоди про співпрацю у галузі охорони здоров’я між Інститутом серця МОЗ України та Хмільницькою центральною лікарнею. 

Фахівці Інституту серця МОЗ України проконсультували 39 пацієнтів і ще близько 20 громадян записано на наступний прийом, що заплановано в жовтні.

Кардіохірурги провели УЗД, проаналізували кардіограми, призначили лікування. Пацієнти зможуть у подальшому отримувати прямі консультації спеціалістів Інституту в ході лікування та реабілітації.

«Початок співпраці медзакладів Хмільника з фахівцями такого високого рівня у сфері лікування патологій серця дає надію на успішне майбутнє. Люди мають прямий доступ до консультацій Інституту, без черг та тривалого очікування. Лікарі наших медичних установ отримають можливість для тематичного вдосконалення за напрямком кардіологія, а це, у свою чергу, прямо впливає на покращення системи медпослуг громади в цілому. Лікарі охопили всі вікові категорії, а наступного разу буде приділено увагу і огляду дітей, - прокоментував гендиректор КНП "Хмільницька центральна лікарня" Олександр Кравчук.

За інформацією амбулаторії загальної практики сімейної медицини міста Хмільник

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

УВАГА ПІДПРИЄМЦЯМ! НА ВІННИЧЧИНІ ВІД ІМЕНІ ОВА ПРАЦЮЮТЬ ШАХРАЇ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини