Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти запрошує на навчання. В закладі відбувся "День відкритих дверей"

 Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти запрошує на навчання. В закладі  відбувся "День відкритих дверей"

Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти – це своєрідне учнівське містечко зі своєю інфраструктурою на лоні розкішної природи. Тут створені всі умови для навчання, творчого та фізичного розвитку кожного учня.

Висока майстерність педагогів та потужна матеріально-технічна база дають змогу готувати кваліфіковані робітничі кадри, яких потребує сучасний ринок праці. А керівники різноманітних гуртків забезпечують дозвілля і відпочинок учнівської молоді, - повідомляють Життєві обрії.

- Наш заклад уже понад 40 років готує кваліфіковані кадри. Тут є все необхідне для навчання, проживання та загального розвитку - говорить директор аграрного центру Ігор Баранюк.
- Для тих, хто хоче займатись спортом є великий спортивний зал, тренажери, тенісні столи, фітнес-зал і стадіон. На базі закладу також працюють
танцювальний та вокальні гуртки.
Іногородні учні забезпечуються гуртожитком, у якому створені умови для комфортного проживання. 
Також у закладі функціонує їдальня, де всі учні
можуть пообідати, а ті, що проживають у гуртожитку ще й поснідати та повечеряти.
У закладі працюють медичний працівник, лікар-стоматолог, практичний психолог, соціальний педагог. Усім учням виплачується стипендія.
Коротко кажучи, ми забезпечуємо дітей усім необхідним для проживання, навчання, розвитку та дозвілля, - розповідає Ігор Георгійович.


25 травня в рамках Всеукраїнського тижня професійно-технічної освіти в ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» було проведено День відкритих дверей.

Майбутні абітурієнти ознайомилися із навчальною та спортивною базами закладу, відвідали лабораторії кухарів та кондитерів, перукарів та манікюрників.

Побували в лабораторіях, де набувають практичних навичок майбутні фахівці будівельної спра-
ви.

Познайомилися із роботою навчально-практичного центру, який на сучасному обладнанні готує майбутніх слюсарів з ремонту сільськогосподарської техніки та устаткування.

Для всіх гостей майстри виробничого навчання провели майстер-класи з перукарства та кондитерства, а учні, які займаються у фаховому гуртку «Зодчий», організували виставку своїх творчих робіт.

Після екскурсії по закладу абітурієнти зустрілися з педагогічним колективом, послухали
вітальне слово директора 
Ігоря Георгійовича Баранюка, побачили учнівські таланти на сцені актової зали, посмакували смачним обідом у затишній їдальні.
Під час Дня відкритих дверей були організовані 
різні заходи та презенації, які мали на меті представити потенційним учням широкий спектр професійних напрямків, які вони можуть обрати для своєї майбутньої кар'єри.

Загалом День відкритих дверей пройшов у формі діалогу майбутні вступники спілкувалися з
викладачами, ставили їм 
різні запитання щодо навчання та умов вступу.

Вони також поспілкувалися зі студентами, які вже навчаються в закладі та дізналися про їхній досвід і успіхи. Окрім того, для них були організовані майстер-класи, де вони могли спробувати зробити щось своїми руками.

  У закладі можна опанувати наступні спеціальності:  

НА БАЗІ 9 КЛАСІВ
слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракторист-машиніст сільсько-
господарського виробництва 
(категорії «А1», «А2», «В1»), водій автотранспортних засобів (категорії «С»);

лісник; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1», «А2», «В1»); водій автотранспортних засобів (категорії «С»);
кухар; кондитер;

перукар (перукар-модельєр); манікюрник;

муляр; штукатур; лицювальник-плиточник.

НА БАЗІ 11 КЛАСІВ
тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1»), водій автотранспортних засобів (категорії «С»);

кухар IV розряду.

НА КОНТРАКТНІЙ ОСНОВІ
тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1»), водій автотранспортних засобів (категорії «С»);

кухар IV розряду;

перукар, перукар-модельєр.

Анна ГУМЕНЮК, студентка ВДПУ

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКА ЛІКАРНЯ СЕРЕД 16 МЕДЗАКЛАДІВ ВІННИЧЧИНИ, ЯКІ МАЮТЬ ДОГОВІР З НСЗУ НА ПАКЕТ «МЕДИЧНА ДОПОМОГА ПРИ ПОЛОГАХ»

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.    

 

Dsc 0262Dsc 03442023 06 02 23.04.582023 06 02 23.04.442023 06 02 23.04.172023 06 02 23.04.082023 06 01 10.08.022023 06 01 08.56.582023 06 01 09.48.33
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини