Хмільничани попрощалися з Захисником України Мельником Юрієм Івановичем

Хмільничани попрощалися з Захисником України Мельником Юрієм Івановичем

Сьогодні хмільничани попрощалися з Захисником України Мельником Юрієм Івановичем, - повідомляють Життєві обрії.

Хмільничанин помер 17 квітня 2023 року у місті Дружківка, Донецької області. Юрію Мельнику було 49 років. У нього залишилися дружина Інна Вікторівна, дочка Вікторія, батько Іван Олександрович та брат Олександр Іванович. 

Сьогодні відбувся чин поховання Захисника України. Похоронна процесія вирушила від домівки Юрія Мельника до церкви Святих першоверховних апостолів Петра і Павла. Аби попрощатися з Героєм на вулиці вийшли сотні хмільничан, вони ставали на коліна, подумки дякуючи воїну за мирне небо, віддавали шану та висловлювали співчуття родині Мельників.

У церкві Святих першоверховних апостолів Петра і Павла відбулася заупокійна молитва до якої, аби помолитися за померлого Захисника України та підтримати його родину долучилися багато хмільничан. 

Після заупокійливої молитви розпочалося загальноміське віче-прощання.

Прощання розпочалося з хвилини мовчання за тими, хто віддав своє життя за незалежність України та з виконання присутніми державного гімну. До прощання з Героєм долучилися сотні людей.

Зі словами співчуття до рідних та близьких покійного звернулися представники влади, Збройних сил України та громадськості.

Поховали Юрія Мельника на кладовищі у рідному селі Голодьки.

Юрій Іванович народився 25 червня 1973 року в селі Голодьки.

Навчався у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 міста Хмільника, Вінницької області, після закінчення 9-го класу вступив у Вінницький медичний фаховий коледж імені академіка Заболотного. Після закінчення коледжу у 1992 році пішов працювати у Хмільницьке відділення екстреної медичної допомоги, фельдшером.

у 2015 році був мобілізований в зону АТО на 1,5 року після чого продовжив далі працювати у Хмільницькому відділення екстреної медичної допомоги.

У вересні 2019 року заключив контракт для проходження військової служби в зоні АТО на 6 місяців і знову повернувся до роботи у відділення екстреної медичної допомоги.

3 перших днів війни був призваний до ЗСУ служив у 120 саперній бригаді.

Юрій Іванович помер 17 квітня 2023 року у місті Дружківка, Донецької області За час служби у Збройних Силах України зарекомендував собо відповідальним та дисциплінованим військовослужбовцем. виконання бойових завдань проявив вірність Військовій присязі, стійкість та героїзм.

У цей скорботний для усіх нас день висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Юрія. Вічна пам’ять і слава йому! Вічна пам’ять і слава всім тим, хто віддає своє життя за свободу, мир і незалежність України.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини