Ірина Борзова про допомогу родинам військовослужбовців

Ірина Борзова про допомогу родинам військовослужбовців

Народна депутатка проводить зустрічі з сім’ями родин військовослужбовців, під час яких роз’яснює про їх права і соціальний захист, передає допомогу та вирішує проблемні питання.

«Під час повномасштабної війни, яку розв’язала росія, сотні тисяч українців стали на захист своєї держави. Вони залишили своїх дітей, батьків, рідні домівки, щоб звільнити країну від російських окупантів. Вони захищають Україну. Держава, в свою чергу, гарантує військовослужбовцям та членам їх сімей права, пільги і соціальні гарантії. Ці питання врегульовані Законами «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» та «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції», - наголошує Ірина Борзова.

Під час зустрічей рідні військовослужбовців звертаються з питаннями щодо призначення пільг, медичної допомоги та реабілітації. На кожній зустрічі, є люди, чиї рідні зникли безвісти і тих, хто в полоні.

«У найважчі часи я повинна бути поряд з рідними наших захисників і захисниць. Питань та проблем багато. Наприклад, для призначення пільг, повинна бути юридична підстава. Тому розповідаю, які документи повинні бути «на руках». Рідним військових, які в полоні, допомагаємо з оформленням і подачею документів до Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Працюємо щоб повернути кожного. Після спільних зустрічей завжди залишаюсь, аби кожен міг особисто звернутись. Всі звернення беру в роботу.

Наші люди сильні, але у найважчі часи їм потрібна підтримка і допомога. Допомагала і буду допомагати родинам наших воїнів», - резюмувала Ірина Борзова, Голова Вінницької обласної організації Політичної партії «Слуга Народу».

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДО ХМІЛЬНИКА ІЗ ДОПОМОГОЮ СІМʼЯМ ВІЙСЬКОВИХ ЗАВІТАЛА НАРОДНА ДЕПУТАТКА ІРИНА БОРЗОВА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини