Футболку професійного футзаліста з Хмільника продадуть на аукціоні

Футболку професійного футзаліста з Хмільника продадуть на аукціоні

Ігрова футболка професійного футзаліста з Хмільника Сергія Філя була виставлена на благодійний аукціон, - повідомляють Життєві обрії.

Сергій Філь народився та розпочав свою футбольну кар'єру у місті Хмільнику. З дитинства показував хороші спортивні результати, займаючись у Хмільницькій ДЮСШ. Згодом Сергій виступав за хмельницький "Спортлідер+" та рівненський "Кардинал". Наразі український легіонер бореться за чемпіонство в найвищій лізі Польщі у складі команди "Дреман Ополе Футзал".

Лот з футболкою спортсмена з Хмільника для благодійного аукціону, який організовує українська футзальна спільнота, виставив відомий футзальний вболівальник Семен Слепаков. За його словами, Філь сам звернувся з пропозицією виставити футболку на аукціон.

"У цей важкий час кожен має робити свій внесок для перемоги. Я також намагаюся робити все, що у моїх силах, задля допомоги Україні. Разом - ми сильні! Разом - ми переможемо!" , - прокоментував нашому виданню Сергій.

Стартова ціна – 500 гривень. Наступний мінімальний крок – 200 гривень. Аукціон триватиме до 21.00 3 червня на сторінці Семена Слепакова у соцмережі «Фейсбук». Усі виручені кошти від продажу лоту підуть на допомогу людям похилого віку, які знаходяться у Харкові.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ПЕРШИХ ЗМАГАННЯХ ЗА 3 МІСЯЦІ ВІЙНИ ХМІЛЬНИЦЬКІ БІЙЦІ ЗДОБУЛИ ПЕРЕМОГУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини