Фельдшерка з Хмільника підозрюється у розповсюдженні наркотиків

Фельдшерка з Хмільника підозрюється у розповсюдженні наркотиків

У Хмільнику фельдшерка наркологічного відділення лікарні продавала наркотики. Таблетки метадону працівниця розповсюджувала через наркозалежного посередника - повідомляють Життєві обрії, посилаючись на Хмільницький районний відділ поліції.

Чоловік, який перебував на метадоновій програмі лікування, отримував від медичної працівниці таблетки та перепродував їх іншим наркозалежним.

 Першого вересня працівники кримінальної поліції обласного главку спільно з колегами одного з районних відділів поліції та управління боротьби з наркозлочинністю задокументували злочинну діяльність фельдшерки.

Протягом кількох місяців оперативники документували злочинну діяльність підозрюваної та її 43-річного спільника. Від продажу наркотиків правопорушниця заробляла щодня від 4000 до 6000 гривень.

За словами начальника Хмільницького районного відділу  поліції Валерія Романюка, під час проведення санкціонованого обшуку в робочому кабінеті підозрюваної слідчі вилучили дозвільні документи на видачу нарковмісних лікарських засобів та гроші, принесені посередником. 

43-річного подільника раніше судимого за наркозлочини оперативники затримали під час чергового збуту наркотичного препарату. Йому оголошено про підозру за частиною другою статтею триста сім Кримінального Кодексу України, а саме незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За це передбачено до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Підозрюваний поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські вилучили таблетки метадону. 

У діях медичної працівниці  вбачаються ознаки злочину, передбаченого частини другої статті триста двадцять Кримінального Кодексу України,а саме порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів. За що передбачено до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом прокуратури .

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------

У ХМІЛЬНИКУ ПРЕМІЮЮТЬ СПОРТСМЕНІВ!

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org   

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини