Двоє вчителів Хмільницької громади на Вінниччині – стали переможцями «Творчої скарбнички»

Двоє вчителів Хмільницької громади на Вінниччині – стали переможцями «Творчої скарбнички»

Двоє вчителів закладів загальної середньої освіти міської громади стали переможцями щорічного обласного конкурсу «Творча скарбничка», повідомляють Життєві обрії, посилаючись на  Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

Перемогу у конкурсі здобули вчителька математики і фізики школи села Голодьки - Мельник Тетяна Олександрівна та вчитель історії і правознавства школи села Кожухів - Стоянов Євгеній Сергійович.

Хмільницькі вчителі вміло, фахово і переможно представили свою педагогічну майстерність, показали свої професійні уміння і творчі здобутки на фінальному етапі обласного туру конкурсу в номінації «Система роботи з інфомедійної грамотності в освітньому процесі».

Щорічний обласний конкурс «Творча скарбничка» проводився для творчо працюючих освітян області  проводиться з метою впровадження в практику роботи закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти перспективного педагогічного досвіду, якісних навчально-методичних посібників, виявлення й  підтримки творчих здобутків освітян, підвищення їхньої професійної компетентності, популяризації педагогічних надбань.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКІ СПОРТСМЕНИ – СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини