Друга бригада будівельників-волонтерів з Війтівецької громади допомагає відбудовувати Херсонщину

Друга бригада будівельників-волонтерів з Війтівецької громади допомагає відбудовувати Херсонщину

Чергова бригада сформована у Війтівецькій громаді, уже другий тиждень, допомагає у відбудові села Калинівське Херсонської області, повідомляють Життєві обрії.

Цього разу на Херсонщину вирушила бригада у складі Миколи Чикотуна, Ярослава Стадніка, Віктора Бонсевича, Костянтина Нечипорука та Олександра Яворського.  Будівельники-волонтери перебувають в селі Калинівське на Херсонщині уже другий тиждень. Задіяні вони на роботах з відновлення дахів зруйнованих приватних садиб. 

 Бригади з Вінниччини там працюють вже три тижні. За цей час розчищено від сміття та бруду, обломків та завалів житлові будинки людей. Також прибрано території біля самих будинків та на вулицях селища. Будівельним матеріалом, доставленим з Вінниччини, проводиться повна заміна покрівлі десяти перших будинків, відновлюються зруйновані стіни. Робота кипить.

Перша будівельна бригада з Війтівецької громади у складі Дмитра Клімчука, Віктора Рубіна, Василя Левчина, Юрія Насирова та Ігоря Павлюка також допомагали у відбудові деокупованого села Калинівське Бериславського р-ну Херсонської області. Нині хлопці уже повернулися додому.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ТОВ "ХМІЛЬНИЦЬКЕ" ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО ДИРЕКТОРА

У ХМІЛЬНИКУ ПЕНСІОНЕРАМ ВРУЧИЛИ ПОДЯКИ ВІД АВІАТОРІВ З ЛЕГЕНДАРНОЇ ЧОРНОБАЇВКИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини