Для військових з Вінниччини придбали позашляховик Mitsubishi (Пресслужба благодійного фонду Миколи Філонова)

Для військових з Вінниччини придбали позашляховик Mitsubishi (Пресслужба благодійного фонду Миколи Філонова)

Нещодавно до нас звернулись з однієї військової авіаційного частини з потребою у забезпеченні частини автомобілем. За підтримки ГО «Ми-Вінничани» автомобіль було придбано, відремонтовано і передано захисникам, - повідомляє пресслужба благодійного фонду Миколи Філонова.

“Підтримка наших земляків, які зі зброєю у руках боронять рідну землю — пріоритет роботи нашого благодійного фонду. Як тільки виникає можливість придбати, або відремонтувати техніку, — ми негайно це робимо, адже це наближає перемогу України”, — зазначив засновник фонду Микола Філонов.
Під час передачі автомобіля скористалися нагодою і поспілкувались з нашими військовими та скоригували подальші плани по підтримці захисників.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що благодійний фонд Миколи ФІлонова  «UA» та ГО «Ми-Вінничани» передали частинам Нацгвардії та прикордонникам декілька БПЛА “Mavic” та машину “Швидкої допомоги” з новітнім медичним обладнанням. 

Продовжуємо надавати всебічну допомогу Силам оборони України!

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "МИ - ВІННИЧАНИ" ТА БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МИКОЛИ ФІЛОНОВА "UA" ПОСИЛЮЮТЬ ДОПОМОГУ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ

ЗАСНОВНИК БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ "UA" МИКОЛА ФІЛОНОВ: МИ БУДЕМО ДОПОМАГАТИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМИ СТІЛЬКИ, СКІЛЬКИ ПОТРІБНО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини