Діти з села Дібрівка Хмільницького району передали БФ Сергія Притули 30 тисяч гривень. Сергій особисто подякував (відео)

Діти з села Дібрівка Хмільницького району передали БФ Сергія Притули 30 тисяч гривень. Сергій особисто подякував (відео)

До села Дібрівка Війтівецької громади завітали волонтери благодійного фонду Сергія Притули, - повідомляють Життєві обрії.

Комунікаційницю фонду Марію Писаренко та координаторів проєктів благодійного фонду у Вінницькій області Марину Януш та Ярослава Мрочка зустріли завідуюча клубом у селі Дібрівка Наталя Олейнік та староста Оксана Сидоренко.

Представники благодійного фонду Сергія Притули приїхали до Дібрівки на запрошення дітей, які своїм співом зібрали кошти для українських захисників та вирішили передати їх на потреби ЗСУ через фонд Притули. 12-річній Валерії Пацанівській, 11-річній Анні Попадюк, 8-річному Максиму Королю та 10-річному Олександру Недовісі вдалося зібрати 30 тисяч гривень.

Представниця фонду Марія Писаренко запропонувала дітям, щоб зібрані ними кошти витратили на ремонт захопленої російської техніки, аби вона змогла слугувати для українських воїнів. Дібрівські волонтери з радістю погодилися та запевнели, що будуть і надалі наближати Україну до перемоги!

На відеозв`язок з молодими благодійниками вийшов Сергій Притула, який подякував за допомогу та запросив до офісу в Києві на каву. В кінці зустрічі волонтери отримали невеличкі подарунки від фонду.

Як відбулася зустріч дивіться у відео від нашого видання!

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ДІТИ З ДІБРІВКИ СПІВАЮЧИ ЗІБРАЛИ 25 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ДЛЯ ЗСУ (ВІДЕО)

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини