Де на Хмільниччині почали відкривати пункти обігріву

Де на Хмільниччині почали відкривати пункти обігріву

У зв’язку з ускладненням погодних умов на Хмільниччині розгорнули пункт обігріву, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінниця.info.

У Козятині вирішили розгорнути пункт обігріву. Він діє на базі відділення екстреної медичної допомоги міської лікарні по вул. Винниченка, 6.

«Щоб не допустити випадків обмороження та загибелі людей від холоду, у Козятині працює облаштований пункт обігріву. Не виключаємо і громадської активності та уваги усіх громадян: якщо бачите людину, яка потребує допомоги, не будьте байдужими – допоможіть доставити її до пункту обігріву, зателефонуйте на гарячу лінію міської ради (04342) 2-01-05, викличуть швидку (103) чи рятувальну службу (101)», - повідомляють у Козятинській тергромаді.

«При подальшому ускладненні погодних умов, перші пункти обігріву будуть на міжнародних трасах. Якщо температура буде -20 градусів, ми обласною комісією приймемо рішення, щоб у місті та території області також були розгорнуті пункти обігріву. У обласному ДСНС прозвітували, що готові розгорнути пункти обігріву у разі потреби», - повідомив губернатор Вінниччини Сергій Борзов.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

23 ГРУДНЯ. ЩО ВІДЗНАЧАЮТЬ У ЦЕЙ ДЕНЬ ТА ПРИКМЕТИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини