Чоловіка, який побив і хотів згвалтувати дівчину у Хмільнику суд відправив за грати

Чоловіка, який побив і хотів згвалтувати дівчину у Хмільнику суд відправив за грати

Сьогодні Хмільницький міськрайонний суд розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу щодо чоловіка, який ввечері 25 лютого намагався пограбувати і зґвалтувати дівчину на автовокзалі в Хмільнику, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на пресслужбу суду.

Так, зловмиснику було пред’явлено підозру щодо того, що він, раніше судимий, який до того ж підозрюється у вчиненні двох інших кримінальних правопорушень, побачивши на автовокзалі миготіння телефонного ліхтарика, захотів заволодіти майном.

Він наніс удар кулаком дівчині в обличчя. Після чого підозрюваний намагався зґвалтувати потерпілу, скориставшись її безпорадним станом.

Слідчий і прокурор звернулися з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. В судовому засіданні адвокат підозрюваного просив обрати міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Врахувавши всі матеріали клопотання та обставини справи, зокрема те, що чоловік був судимий, підозрюваний у скоєнні ще двох злочинів, негативно характеризується і має слабкі соціальні зв’язки, перебував у стані алкогольного сп’яніння, судом було вирішено обрати міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи застави. Ухвала суду може бути оскаржена.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини