Чемпіонками України стали хмільницькі танцівниці «Данс-Мрії»

Чемпіонками України  стали хмільницькі танцівниці «Данс-Мрії»

З 18 по 20 червня в спорткомплексі «Венето» міста Києва проходив Чемпіонат України з танцювального спорту. Участь у цих змаганнях брали спортсмени зі всієї України. Вони боролись за першість серед кращих. Хмільниччину на Чемпіонаті України представляли спортсменки з Хмільницької та Війтівецької громад, які є вихованками клубу спортивного танцю «Данс-Мрія». Шлях спортсменок на Чемпіонат України був тривалим, важким та багатим на перемоги у різноманітних всеукраїнських змаганнях. Тренери Віктор Соломко та Анна Ємельшина змогли гідно підготувати своїх підопічних, передати їм свої знання й вміння та вселити віру у перемогу.

- Дівчатам було нелегко вийти у фінал, оскільки учасники були дуже сильні, а змагання починались з 1/4 фіналу. Та, незважаючи на це, наші вихованки виклалися на повну, чудово виступивши та показавши прекрасні результати, - говорить тренер спортсменок Віктор Соломко.

За результатами змагань Дарія Янкова стала чемпіонкою України в категорії юніори, отримавши перемоги в латиноамериканській та європейській програмах та виборовши кубок змагань. Наталія Алієва стала чемпіонкою України в категорії юніори, здобувши перемогу у європейській програмі, а Дарія Валігура посіла третє місце чемпіонату в категорії юніори в латиноамериканській та європейській програмах.

Гідно клуб «Данс-Мрія» представила і решта вихованок, які у напруженій боротьбі змогли вийти до фіналу змагань та показати гарні результати. Так, Анастасія Шквира зайняла 5-те місце в категорії юніори, Дарія Волинець зайняла 6-те, а Валерія Краус – 7-ме місце в категорії юніори в латиноамериканській та європейських програмах.

Мама чемпіонки України, Наталії Алієвої, прокоментувала перемогу своєї доньки, поділившись тим, як важко даються перемоги.

- Перемога - це той момент, коли стискається серце, а потім сльози рікою... Адже уже другий рік поспіль моя зіронька виборює золото на Чемпіонаті України. Чого варта ця перемога? Це шалена праця в залі із супертренером Віктором Соломко, це пальці збиті в кров, це мозолі, сльози і нерви, коли не виходить так, як потрібно. А ще - це шалена підтримка тих, хто поруч, підтримка клубу «Данс-Мрія». Це дівчатка - подружки, які завжди тримають кулаки одна за одну, які невтомно кричать: «Наташа, давай!!!». Які радіють за твою перемогу і підтримують під час поразки, а коли дуже страшно вийти на паркет – знають, як підняти настрій, - говорить Анна Стороженко.

- Бути мамою спортсменки, це особливі емоції, особлива праця. Адже за кожною перемогою стоїть вміння робити професійну зачіску о другій годині ночі, навіть якщо ти далеко не перукар, підбір усіх деталей образу (колготки, шпильки, булавки, туфлі, браслети, сережки…). А пошив плаття - це взагалі окремий, складний процес. Адже багато часу витрачається на вирішення того, яким має бути колір, яка модель, скільки стразів та багато інших дрібних деталей, які потрібно врахувати. А швидкості зміни образу на змаганнях може позаздрити будь-який солдат, адже в окремих випадках ми вкладаємось у 30 секунд, - ділиться своїми емоціями мама чемпіонки України.

Вихованки танцювального клубу «Данс-Мрія» довели, що Хмільниччина має багато талановитих спортсменів, які можуть конкурувати на загальноукраїнському рівні.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:"КРИШЕЧКИ ДОПОМОГИ": ХМІЛЬНИЧАНАМ ПРОПОНУЮТЬ НОВИЙ ВИД БЛАГОДІЙНОСТІ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини