Бюджет участі для громади розпочали у Хмільницькій міській раді

Бюджет участі для громади розпочали у Хмільницькій міській раді

З 1 червня  Хмільницька міська рада розпочинає громадський проєкт Бюджет участі. Про це повідомляється на сайті Хмільницької міської ради. Як говориться в повідомленні, цей Бюджет участі  – це можливість для жителів Хмільницької громади запропонувати свій проєкт та отримати в результаті перемоги кошти на його реалізацію з міського  бюджету.  

Усі бажаючі взяти участь в Бюджеті участі повинні написати проєкт, викласти мотивацію, в якій обгрунтувати його важливість і користь для громади. Проєкти для Бюджету участі будуть прийматися до 30 червня (включно) через офіційний веб-сайт Хмільницької міської ради за посиланням https://rada.ekhmilnyk.gov.ua або через пункти супроводу, які знаходяться за такими адресами:

-      місто Хмільник вул. Столярчука, 10 (Центр надання адміністративних послуг);

-      село Соколова вул. Грушевського, 42;

-      село Кожухів вул. Шляхова, 22;

-      село Широка Гребля вул. Шевченка, 50;

-      село Лозова вул. Молодіжна, 15а;

-      село Великий Митник вул. Центральна, 80;

-      село Порик вул. Свободи 1а;

-      село Кривошиї вул. Чапаєва, 23.

Згідно з визначеними вимогами проєкти, які будуть подаватися на відбір, мають стосуватися (на вибір учасників): безпеки та громадського порядку; велоінфраструктури; дорожнього господарства; засобів масової інформації; комунального господарства; культури та туризму; навколишнього середовища; освіти; соціального захисту; спорту; телекомунікації, зв’язку та інформаційних технології чи транспорту.

Для впровадження громадських ініціатив із міського бюджету виділено 2 мільйони гривень для проєктів жителів Хмільницької громади (1 млн. - для міста та  1 млн. - для жителів населених пунктів громади (сіл)).  

Додаткову інформацію щодо подачі проєктів можна отримати, звернувшись до відділу прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі Хмільницької міської ради за тел. (04338) 2 25 14 (каб. 308).


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЧЕРВНІ У ХМІЛЬНИКУ БУДЕ ПРОВЕДЕНО ОБСЛУГОВУВАННЯ ГАЗОВИХ МЕРЕЖ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0