Ансамбль з Хмільницького району здобув перемогу в міжнародному конкурсі

Ансамбль з Хмільницького району здобув перемогу в міжнародному конкурсі

Жіночий вокальний ансамбль "Оскамит" з села Черепашинці Хмільницького району здобув гран-прі І Міжнародного дистанційного фестивалю-конкурсу "Різдвяні дзвони", - повідомляють Життєві обрії.

Це був перший масштабний конкурс, в якому взяв участь молодий колектив, створений у 2019 році.  

"До його складу увійшли колишні учасниці відомого дитячого колективу "Веселики", яким керує Юлія Мельник. Учасниці повиростали, створили свої сім’ї, і вже їхні діти виступають у складі рідного колективу. Але з роками любов до пісні не минула і молоді жінки вирішили створити свій ансамбль", – йдеться у повідомленні. 

Уперше "Оксамит" показав свій оновлений репертуар під час святкування Купала. Другим виходом на велику сцену стала участь у територіальному фестивалі колядок. 

"Після участі у фестивалі колядок, який проходив у Корделівці, ми виставили у соцмережах відео свого виступу і, на диво, нам зателефонували організатори міжнародного дистанційного фестивалю "Різдвяні дзвони" та запропонували взяти участь у конкурсі. В останній день реєстрації ми надіслали на конкурс віночок автентичних колядок та щедрівок, з якими нещодавно дебютували на фестивалі "Колядуй, моя родино". І сталося диво: ми – володарі гран-прі",  – повідомляє керівниця ансамблю Катерина Василишина.

Всього у конкурсі взяли участь  840 учасників з України та Словенії. 

За інформацією прес-служби Калинівської міської ради

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИ - ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСТІ ЗІ ЗМІШАНИХ ЄДИНОБОРСТВ ММА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини