39-річний молдованин організовував для ухилянтів нелегальний перетин державного кордону

39-річний молдованин організовував для ухилянтів нелегальний перетин державного кордону

Правоохоронці Вінниччини затримали молдованина, який організував нелегальний трансфер ухилянтів через державний кордон, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

39-річний громадянин Республіки Молдова оцінив свої «послуги» у 3 000 доларів.

За словами начальника Могилів-Подільського районного відділу поліції Василя Ободовського, 24 січня, при спробі незаконного перетину кордону поза пунктами пропуску поліцейські спільно з працівниками управління карного розшуку обласного главку поліції та прикордонниками затримали громадянина Молдови.

Чоловік на надувному човні планував переправити п’ятьох ухилянтів, жителів Харківської, Львівської, Київської, Запорізької та Дніпропетровської областей через транскордонну річку Дністер. Свої «послуги» зловмисник оцінив у 3 000 доларів США з одного «клієнта».

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Санкція статі передбачає покарання на строк до семи років ув’язнення. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ПʼЯНИЙ ВОДІЙ ПРОПОНУВАВ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ХАБАР

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини